Menu
Vergaderen

Vergaderen centraal gelegen in de bossen

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie in de Veluwse bossen?

Er zijn talloze vergaderlocaties te vinden in Nederland. Aan het strand, in een leuke stad maar ook in de natuur. Zijn jullie op zoek naar een groene en natuurrijke omgeving? Dan bent u met deze 3 locaties op de Veluwe aan het juiste adres! Zo kunt u voor, tijdens of na de bijenkomst weer even helemaal tot rust komen met bijvoorbeeld een mooie wandeling door de natuur. Geen drukte of herrie in de omgeving maar gewoon lekker rustig vergaderen. Het groen om u heen heeft ook een positief effect op uw geest. Met rust in uw hoofd kunt u namelijk veel beter nadenken 🙂

Bekijk deze 3 TOP locaties voor het vergaderen in de bossen

  • Vergaderen op een prachtige locatie op de Veluwe – 32-uurs vergaderarrangement
    Dit hotel in Doorwerth beschikt over 23 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 500 personen. De aansluitende vergaderarrangementen zorgen ervoor dat uw bijeenkomst of evenement vlekkeloos verloopt.
  • 32-uurs vergaderarrangement in Heelsum – Culinair bijeenkomen
    Met 10 verschillende vergaderzalen biedt dit 4-sterrenhotel in Heelsum een capaciteit tot 175 personen. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor diverse doeleinden. Dankzij de vele gemakken waar elke ruimte van is voorzien, is er voor iedere gelegenheid een passende vergaderzaal. Het hotel maakt van elke bijeenkomst een culinaire beleving.
  • 32-uurs Vergaderarrangement – Vergaderen in de Veluwse bossen
    Deze vergaderlocatie ligt midden in de Veluwse bossen. Het hotel biedt 15 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 450 personen. Er is een Orangerie, een glazen kas en zelfs de mogelijkheid tot een bijeenkomst in het bos. Zo ontstaat vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën. Daarnaast biedt het hotel 101 hotelkamers voor een zakelijke overnachting.

Nog meer van onze mogelijkheden in deze regio bekijken? U vindt ze op vergaderenopdeveluwe.nl!